ЛОКАЦИЈА

 

 

Сервисот е лоциран на булевар Јане Сандански бр. локал 1  веднаш до Тобако 2

 

Во секое време има бесплатен паркинг на 100м односно 20м од нашиот сервис. 

 

Слободно јавете се и ние ке ви помогнеме како најбрзо да дојдете до К2 сервис.

(клик на мапа за детали)

 

 

 

 

k2laptop specijaliziran laptop servis popravka na site vidovi laptopi  kopmjuteri lcd diplei multibrend

Ви благодариме за вашиот "Like"

посети

Today52
Total261842

Visitor IP : 18.207.160.97 Visitor Info : Unknown - Unknown

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

 • CHIPSETI ZA MATICNI PLOCI
 • ORIGINALNI I ZAMENSKI BATERII
 • PROCESORI
 • TASTATURI
 • MATICNI PLOCI
 • MEHANIZMI
 • ORIGINALNI I ZAMENSKI ADAPTERI
 • GPU
 • REPARIRANI PLOCI
 • LCD EKRANI OD 10-19 INCHI

ОПРЕМА И АЛАТ

 • BGA STANICA HA
 • BGA REWORK COMBO
 • REWORK STANICA
 • FLUKE ANALYZER
 • WELLER MICRO LEMILICA
 • HAKO LEMNA STANICA
 • WELLER MICRO
 • HAKO DS
 • FLUKE
 • FLUKE Spectrum Analyzer

ГАЛЕРИЈА