ОПРЕМЕНОСТ

 

За успешно изршување на сложените операции при поправката на лаптоп компјутери покрај големата стручност потребен е и соодветен алат.

 

Нашиот сервис е опремен со следниве поважни системи:

 

- најсовремени реворк станици и тоа инфра ред, дарк инфра ред и hot-air

- комори со контролирана атмосфера

- рачни дувалки на врел воздух 

- лемни станици hako i weller

- мерни системи fluke

- flash i eeprom   програматори

- наменска опрема за проверка и репарирање на батерии

- алат за репарирање на LCD панели

- алати за работа со микро електроника и дијагностика на  PCB

 

 

 

k2laptop specijaliziran multibrend laptop servis. Popravka na site vidovi laptopi  kompjuteri  lcd displei 

 

Ви благодариме за вашиот "Like"

посети

Today52
Total261842

Visitor IP : 18.207.160.97 Visitor Info : Unknown - Unknown

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

  • CHIPSETI ZA MATICNI PLOCI
  • ORIGINALNI I ZAMENSKI BATERII
  • PROCESORI
  • TASTATURI
  • MATICNI PLOCI
  • MEHANIZMI
  • ORIGINALNI I ZAMENSKI ADAPTERI
  • GPU
  • REPARIRANI PLOCI
  • LCD EKRANI OD 10-19 INCHI

ОПРЕМА И АЛАТ

  • BGA STANICA HA
  • BGA REWORK COMBO
  • REWORK STANICA
  • FLUKE ANALYZER
  • WELLER MICRO LEMILICA
  • HAKO LEMNA STANICA
  • WELLER MICRO
  • HAKO DS
  • FLUKE
  • FLUKE Spectrum Analyzer

ГАЛЕРИЈА