ПРОДАЖБА

 

-тастатури од лагер или по нарачка за сите модели


-батерии, оригинални и заменски


-адаптери


- резервни делови од типот на chipseti интегрални кола полупроводници


-LCD панели сите димензии и типови


-механизми за екран


-конектори

 

-флет кабли


доколку бараниот дел го немаме на лагер имаме неделен увоз на делови па
може да го обезбедиме за релативно кратко време.

 

k2laptop specijaliziran multibrend laptop servis. Popravka na site vidovi laptopi  kompjuteri  lcd displei 

Ви благодариме за вашиот "Like"

посети

Today52
Total261842

Visitor IP : 18.207.160.97 Visitor Info : Unknown - Unknown

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

 • CHIPSETI ZA MATICNI PLOCI
 • ORIGINALNI I ZAMENSKI BATERII
 • PROCESORI
 • TASTATURI
 • MATICNI PLOCI
 • MEHANIZMI
 • ORIGINALNI I ZAMENSKI ADAPTERI
 • GPU
 • REPARIRANI PLOCI
 • LCD EKRANI OD 10-19 INCHI

ОПРЕМА И АЛАТ

 • BGA STANICA HA
 • BGA REWORK COMBO
 • REWORK STANICA
 • FLUKE ANALYZER
 • WELLER MICRO LEMILICA
 • HAKO LEMNA STANICA
 • WELLER MICRO
 • HAKO DS
 • FLUKE
 • FLUKE Spectrum Analyzer

ГАЛЕРИЈА