УСЛУГИ

 

 

 

Xардвер


-поправка на матични плочи од лаптоп или PC


-промена на chipset, bios, напонски, контролери, DC конектори...


-репарирање на LCD панели


-поправка на механички оштетувања


-периодични чистења и одржувања на системот за ладење (термална паста термални падови)


-репарирање на графички картички

 


Софтвер


-инсталации на оперативни системи


-заштита на компјутери од малциозен софтвер


-легализација на софтвер


-back up на податоци од исправни или оштетени дискови


-оптимизација и подесувања

 

k2laptop specijaliziran multibrend laptop servis. Popravka na site vidovi laptopi  kompjuteri  lcd displei 

 

Ви благодариме за вашиот "Like"

посети

Today52
Total261842

Visitor IP : 18.207.160.97 Visitor Info : Unknown - Unknown

РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

 • CHIPSETI ZA MATICNI PLOCI
 • ORIGINALNI I ZAMENSKI BATERII
 • PROCESORI
 • TASTATURI
 • MATICNI PLOCI
 • MEHANIZMI
 • ORIGINALNI I ZAMENSKI ADAPTERI
 • GPU
 • REPARIRANI PLOCI
 • LCD EKRANI OD 10-19 INCHI

ОПРЕМА И АЛАТ

 • BGA STANICA HA
 • BGA REWORK COMBO
 • REWORK STANICA
 • FLUKE ANALYZER
 • WELLER MICRO LEMILICA
 • HAKO LEMNA STANICA
 • WELLER MICRO
 • HAKO DS
 • FLUKE
 • FLUKE Spectrum Analyzer

ГАЛЕРИЈА